دستورات عبادی
آیت الله العظمی بهجت (ره)
43- دعاهای وارده در امکنه و ازمنه خاص، مکانها و زمانهای مخصوص اختصاصی نیست، به گونهای که نتوان در وقت و یا جای دیگر خواند؛ بلکه این گونه دستورها به نحو تعدد مطلوب است.
برای سلامتی چشم
آیت الله العظمی بهجت (ره)
44- بعد از نماز آیة الکرسی خوانده شود و پس از خواندن آن، دستها بر روی چشمها گذاشته و بگوید: (أَللهُمَّ الحفَظ حَدَقَتَیَّ بِحَقِّ حَدَقَتی عَلِیِّ بنِ أَبیطالِبٍ أَمیرِالمُؤمِنینَ (ع): خدایا! به حق دو حدقه چشم حضرت علی بن ابی طالب امیرمؤمنان (ع)، دو حدقه چشم مرا حفظ کن.
پرهیز از رشوه
آیت الله العظمی بهجت (ره)
40- رشوه بلای بزرگی است ، باید هوشیار بود ، فلسطین را رشوه به باد داد. آتاتورک و رضاخان به وسیله رشوه پدید آمدند. (منظور ایشان این بود که ساخت و پاخت با انگلیسها و غربیها و تجزیه دولت عثمانی به دست ترکان جوان و حکومت سکولار و کودتای سیّد ضیا و رضاخان و مزدوری برای انگلیسها و دوران سیاه دودمان ننگین پهلوی و اسلام ستیزی آنها در سایه وابستگی به اجانب و استکبار و صهیونیزم و تعامل سیاسی و تبانی با دشمنان اسلام و قرآن بوده است.
پرهیز از خود بینی
آیت الله العظمی بهجت (ره)
42- عبارت « و اجعل قلبی بحبک متیما » نفی موضوع خودبینی است و این که انسان پروانه بشود و به نور برسد و نور شود
در روشنایی راه برویم
آیت الله العظمی بهجت (ره)
38- خدا کند در روشنایی راه برویم ، در تاریکی، در حین عصای احتیاط در علم عمل و حرکت هیچ پشیمانی ندارد.
درس خواندن
آیت الله العظمی بهجت (ره)
39- درس را رها نکن.
خدارافراموش نکن
آیت الله العظمی بهجت (ره)
36- چه بکنیم که خودمان را فراموش بکنیم : خدا را هرگز فراموش نکن.الّا اینکه انسان در ظاهر و باطن مراقب باشد ، فکر این را بکنیم که خودمان می توانیم یک کاری بکنیم.
ظلم نکنید
آیت الله العظمی بهجت (ره)
37- اگر خدا را نصرت نکردی ، خداوند هم شما را یاری نخواهد کرد. اگر خدا را یاری نکردید و به کسی ظلم کردی بعداً دیگری در حق تو ظلم می کند.
خود را نفروشید
آیت الله العظمی بهجت (ره)
35- برای چهار تا شاهی حقوق نباید انسان خود را بفروشد . خدایی که رزّاق است حیوانات را روزی می دهد. ( فراموش نکند )
ملاک حق وباطل است آیت الله العظمی بهجت (ره) 32- هیچ شاگردی نباید به استادش نگاه بکند در بهشت و جهنم رفتن. شاگرد به استاد رفتن سّم است.« باید خود انسان فکر بهشت و جهنم خود باشد و به دیگران نگاه نکند . ببیند تکلیف او چیست و به تکلیفش عمل نماید.وملاک حق و باطل است . اعرف الحق تعرف اهله ، نه تبعیت مطلق از دیگران، باید موازین را شناخت و از موازین پیروی کرد نه اشخاص! »